NL Doet 10 maart 2018

De Idahoeve doet mee met NLdoet.

 

Kom 10 maart naar de Idahoeve voor een gezellige dag, kennismaken met een beschermde woonvorm en lekker werken in de natuur.

 

Opgeven van via de website van NLdoet: https://www.nldoet.nl/klus/32306

 

Kerstmarkt Westmaas

Op 9 december staat de Idahoeve weer op de kerstmarkt van Westmaas. Dit doen we al jaren en elk jaar is het weer een succes. We verkopen spullen die de mensen op de Idahoeve hebben gemaakt. Natuurlijk de gebruikelijke kerstspullen maar bijvoorbeeld ook handgemaakte maskers.

 

Meer info over de kerstmarkt: www.dorpsfeestwestmaas.nl

 

Vrijwilligers

Jaarlijks gaan we met een grote groep vrijwilligers uit eten. Ons uitje staat gepland op donderdag 9 november. Dan gaan alle clienten en teamleden ook mee. Dit is een van de manieren waarop we onze vrijwilligers willen bedanken. De Idahoeve zou niet zonder de inzet van vrijwilliger kunnen.  Ze ondersteunen bij dagbesteding, zijn een maatje, een luisterend oor en nog veel meer.

 

Locatie Dorzigt in gebruik genomen

In maart is de locatie Dorpzigt officieel geopend. Als vervolg op de Idahoeve kunnen mensen in Dorpzigt zelfstandig wonen met ambulante begeleiding. In juni volgt een officiele opening, gecombineerd met een open dag.

 

 

Reeën op Tiengemeten

Steeds meer reeën weten het eiland Tiengemeten te vinden. Boswachter Eduard Reuvers telde er onlangs twintig, liet natuurmonumenten weten. Wandelaars staan daardoor steeds vaker oog in oog met de dieren.

 

De reeën bereiken het eiland al zwemmend. ''Vanuit de Hoeksche Waard maken ze via het Vuile Gat met gemak de oversteek naar Tiengemeten'', aldus Natuurmonumenten. Op het eiland zoeken de dieren vervolgens afgelegen plekken op.
 
Lees meer >>>